abrt345

Nyheder

Om foråret bør tigerhaleorkidéen "opdrættes i forskellige POTER".En potte bliver mere POTS, og bladene er mere tykke og grønne

Mange forskellige slags svigermor, det er en meget hårdfør, grøn potte, egnet til venner på almindelige tidspunkter er travlt eller doven at rejse, generelt har vi i huset er phnom penh sansevieria, dens blade, som en tigerhale har et mønster af grønt, der er en gylden bladkant, se smukkere ud, og andre smalle blade sansevieria, nogle blade er lange, Der er også kortbladet tigerhaleplanter, som er nemme at rejse og skal være dovne.

Vi kan i henhold til din egen kærlighed, og på balkonen plads, for rummet af indendørs blomster, at rejse, at vælge forskellige slags tiger orkidé sansevieria rense luft, god robusthed, uanset hvilken der er let at fodre, kan hæve til åbne et slag i en flok blomster, lysegrøn lille blomst også smuk og ren og frisk, du kan også sætte et lille bassin sansevieria, Fra et par blade til snesevis af blade, flere unge, bladene sprænger næsten potten, roden systemet er mere og mere udviklet, så hvad skal man være opmærksom på, når man opdrætter tigerhaleplante?Hvordan opdrætter man tigerhaleplanter om foråret?

1.Hvis tigerens haleplante har været i et par måneder, er der ingen spor af vækst, ingen forandring, bladene har været et par stykker, det ser ikke energisk nok ud, og observer derefter potten, fandt ud af, at pottejorden er ikke god, meget stiv eller ingen næringsstoffer, eller tigerhaleplanten har været længe om at flyde over potten.

Flere problemer med ovenstående situation, vi kan give den et dobbelt bassin, i et bassin med jord, for svigermor har styrtet bassin, dragter i foråret i bassinet, giver det vedligeholdelsespunkter, så et bassin kan blive omdannet til et par til at holde, en skål kan holde udseendet af tre eller fire stammer, kan også gøre det har nok plads, nok næringsstoffer, ville opføre sig bedre.

2. Når du giver tiger orkidébassin, skal du dele planten, være opmærksom på at holde nok rodsystem, lad ikke rodsystemet skade, den nye bassinjord skal være løs og porøs, ikke let at hærde, du kan bruge bladrådsjord til tilsæt et bestemt flodsand og havejord, eller tilsæt perlit, udover at tilføje en lille mængde bundgødning.

Nøglen til en god svigermor har to, den første er ikke kold, den anden er vandproblemer, sørg for at passe på din egen hånd, god kontrol med vandet, mindre end 10 grader, reducerende vand, ti dage en halv måned uden vand, selv på et indendørs varmere sted, smider ikke koldt vand på, sæt ikke i portvinduet er forkølet.

Mere ikke sætte det udendørs, det kan lide varm frygt for kulde, kulde kan ikke være, under betingelse af lav temperatur, en måned uden vanding, fordi det i sig selv er meget tørketolerant, blade inde i opbevaring af rigt vand, flittige mennesker kan ikke hæve det, jo mere dovne hæve mere kan vokse bedre.

Potted gødning til tiger orkidé, heller ikke behøver at være for flittig, den største forår efterår til den generelle type gødning, et par korn af sammensat gødning, et par korn af kogte sojabønner.Kort sagt, når solen ikke isolerer sig, er den mere modstandsdygtig over for skygge, kan holdes indendørs, men det er bedre at have astigmatismebestråling, så bladets farve holdes mere perfekt, ikke forgæves.

Det er også virkelig meget solid, vil der ikke være sygdomme og skadedyr, ikke vokse insekter, ikke som kinesisk rose så ofte at kontrollere sygdomme og skadedyr.Hvis det er placeret på terrassen, så vær opmærksom på ikke at blive fanget i regnen for længe, ​​faktisk fortabt i et hjørne med astigmatisme, det kan stadig vokse, stadig lange sideknopper, lange blade, er ligeglade med det kan også være meget spirituel.

Jo mere doven tigerorkidé er, jo mere kraftig vil den vokse og vokse i hemmelighed.En dag opdager man pludselig, at der i dens urtepotte er mange små sideknopper eller lange knopper, især overraskende.


Indlægstid: Jun-03-2019